Condicions i tarifes especials Tardor - Hivern 2020

- Degut a les restriccions que està vivint el país com a consequència de la Covid 19, durant els propers 3 mesos (novembre, desembre i gener) oferim l'opció de llogar la casa rural amb menys capacitat de l'habitual.

Es podrà llogar la casa amb els espais comuns tots disponibles però amb algunes habitacions tancades segons les vostres necessitats i segons les restriccions que hi hagin en cada moment.

 

-Degut a que els esdeveniments a causa de la pandèmia canvien en qüestió d'hores, no acceptarem reserves amb més d'una setmana d'antelació. Això vol dir, que la nostra casa estarà sempre disponible i a punt, només caldrà que mitjançant un correu electrònic us informeu de la disponibilitat del moment i si és el cas, formalitzar la reserva mitjançant els canals habituals i el pagament per transferència bancària com sempre.

Entenem que és un servei que hem de continuar oferint mentre la situació ho permeti i considerem que les famílies, amb grups reduïts de persones, nuclis familiars bombolla, necessiten esbarjo i poder gaudir de la natura. Com molts de vosaltres ja sabeu, la nostra casa està aillada i per tant les possibilitats de contagi a causa d'aglomeracions de persones son inexistents. El camí només porta a casa nostra i per tant no hi ha trànsit de vehicles. Els espais interiors de la casa son amplis i les habitacions, totes elles, acollidores i confortables... També, i per reduïr el mínim posible les probabilitats de contagi, es poden fer les compres a les botigues del poble per telèfon i que us ho tinguin preparat o bé us ho podeu portar de casa vostra

És per això que podreu escollir el lloguer de la casa amb diferents opcions i preus:

La casa amb

* 1 Habitació per 4 persones  ---------------------------------------------------------  160,-€/nit

* 2 Habitacions per 4 persones -------------------------------------------------------  180,-€/nit

* 1 Habitació per 4 persones + 1 habitació 2 persones ---------------------  210,-€/nit

* 3 habitacions dobles --------------------------------------------------------------------  250,-€/nit

Cal Teulats només es lloga a un sol grup de persones i per tant la resta d'habitacions quedaran tancades

Quant els grups puguin tornar a ser  de 10 persones, seran els preu habituals

PER LES DATES DE NADAL I FI D'ANY CONSULTEU PREUS I CONDICIONS (Tarifes especials)

Queden exclosos els mesos de juliol i agost que considerem com a períodes vacacionals i es podran fer les reserves com sempre amb antelació, i tenint en compte que per aquests mesos, el lloguer mínim establert és de 6 nits.

 

LA NORMATIVA D'US INTERN DE LA CASA CONTINUA VIGENT